Fazla mesai nasıl kanıtlanır? WhatsApp ve e-mail yazışmaları delil olarak kabul edilir mi?

Fazla çalışmada, genel tatil ve hafta tatili alacaklarının ispatında öncelik işyeri kayıtlarına ve diğer yazılı kanıtlara veriliyor. Yazılı kanıt olmaması halinde tanık ifadeleri ve diğer ikincil kanıtlar dikkate alınıyor. Yazılı kanıt olmaması halinde hesaplanan alacaklarda indirime gidiliyor. Peki WhatsApp ve e-mail yazışmaları delil olarak kabul edilir mi?

Fazla mesai ücreti nasıl kanıtlanır? WhatsApp ve e-mail yazışmaları kanıt olur mu? Habertürk'ten Ahmet Kıvanç, işçi alacakları ile ilgili merak edilenleri yazdı:

Yoğurt mayalarken sulanmasını önlüyor ; Silifkeli köylülerin mayalama taktiği 15 dakika hazır Belçika muhallebisi ; Bir yiyen bir daha muhallebi yemiyor Sararan araba farlarını temizlemenin yolu ; Güneş yanıkları anında yok oluyor Bu da Türkiye'nin kahvesi! Tunceli'de yetişiyor, kilosu 400 liraya satılıyor Bankaların promosyon yarışı kızıştı: Emeklilere uyarı geldi: 'Acele etmeyin' Sebebi komik gelebilir ama doğru; Dev havayolu şirketi kısa süre içinde iflasını açıklayabilir!