Faiz oranları güncellendi: 1 milyon TL’nin aylık faiz getirisi ne kadar oldu?

Haziran ayında enflasyona göre en çok kazandıran yatırım aracı olan mevduat faizleri, yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Bankalar mevduat faiz oranlarını güncellerken, faizlerin daha da yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor. Peki, mevduat faizi oranlarında son durum ne? 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? İşte detaylar...

Mevduat faizleri, yüksek getiri sağlaması nedeniyle yatırımcılar için cazibesini koruyor. Bankaların 1 milyon TL üzerindeki mevduatlar için aylık yüzde 48-52 aralığında faiz verdiği gözlemleniyor.

BİM market 18-24 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! En iyi aile arabaları seçildi! İşte geniş ailelerin en çok tercih ettiği 10 otomobil Dünyanın milyarderleri bu burçlardan çıkıyor ; İşte en zengin 10 isim Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan açıklama geldi: Büyük depremin habercisi mi? Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu!