Exxen, Netflix, Disney Plus… Dijital yayın platformlarının güncel abonelik ücretleri ne kadar?

 Exxen üyelerine farklı üyelik ücreti paketleri sunuyor. Aylık olarak üye olunabileceği gibi yıllık olarak da üye olabilirsiniz. Normal üyeliklerde reklamlı ve reklamsız olmak üzere iki alternatif sunuluyor.

Satın alınan abonelik iptal edilmediği sürece, otomatik olarak yenilenen fatura tarihine denk gelen ay dönümünde tahsil edilecek abonelik bedeli reklamlı paket için 99,90 TL ve reklamsız paket için 137,90 TL olup tüm vergiler dâhildir.

Satın alınan abonelik bedeli reklamlı paket için 999 TL ve reklamsız paket için 1.379,00 TL olup tüm vergiler dâhildir.

Satın alınan abonelik bedeli reklamlı paket için aylık yansıtılacak abonelik bedeli 83,25 TL ve reklamsız paket için 114,92 TL olup tüm vergiler dâhildir.

Satın alınan abonelik iptal edilmediği sürece, otomatik olarak yenilenen fatura tarihine denk gelen ay dönümünde tahsil edilecek abonelik bedeli reklamlı paket için 222,49 TL ve reklamsız paket için 260,49 TL olup tüm vergiler dâhildir.

Sadece 1 çay kaşığı beyni besliyor ; Aç karna tüketince doğrudan beyne etki ediyor Marketten almaya son verin. Kendi mutfağınızda bu tarifle sucuk yapmak çok daha sağlıklı Canan Karatay tüm sırrı açık etti ; Böyle yapınca lezzeti ve şifası 5 kat artıyor Para, ev, araba… Ne istiyorsanız bu tarihlerde isteyin ; Ünlü astrolog sebebini açıkladı Araç sahipleri kara kara düşünüyor! Kış lastikleri cep yakıyor Sahte zeytinyağı nasıl anlaşılır? Uzmanı püf noktalarını anlattı