Ev kadınlarının vazgeçilmeziydi! İflas sürecinde olan mutfak ürünleri markası geri dönüyor

Ürünleriyle mutfakların vazgeçilmezi olan Tupperware iflas başvurusu süreciyle gündeme gelmişti. Zamanla tüketicilerin markaya olan ilgisinin azalmasıyla kötü günler geçiren marka iflas sürecinde açık artırma için girişimde bulunmuştu. Tupperware, müzayedeyi iptal ederek 23,5 milyon dolar nakit ve 63 milyon dolarlık borç hafifletme karşılığında işini alacaklılara satmayı kabul etti.

Dünyanın en ünlü mutfak ürünleri ve ev eşyası markası iflas nedeniyle kötü günleri artık geride bırakıyor. İflas bayrağını çekmeye hazırlanan ünlü marka Tupperware iflas sürecinde açık artırma planını iptal ederek 23,5 milyon dolar nakit ve 63 milyon dolarlık borç hafifletme karşılığında işini alacaklılara satmayı kabul etti.

MasterChef fırında sütlaç tarifi! Fırında sütlaç nasıl yapılır? Fırında sütlaç püf noktası Tarihte bugün: 24 Ekim Bu fırsat kaçmaz! KİM’de gıda ürünlerinde dev indirimler (KİM'DE İNDİRİM FIRSATI) Bakan Işıkhan'ın açıklaması sonrası bu sorunun yanıtı çok merak edildi? Kaç emekli 80 bin TL alıyor? Senelerce bu yanlışı yapmışız, yumurta haşlarken yapılan dev hata! Besin değerini yerle bir ediyor Bakanlık, o markaları ifşa etti: Sucuk yapımında sakatat kullanmışlar...