'Bakanlık denetim yapsın' çağrısı: Et fiyatları üreticide düştü, market ve lokantalara yansımadı

"Bakanlık denetim yapsın"

Konya’da besicilik yapan Mahmut İşbilen “Dana ve kuzu kesim fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Yılbaşında 380-410 lira arasında değişen kesim fiyatları bugün 310 liraya kadar geriledi. Buna karşın girdi maliyetlerimizde bir gerileme olmadı. Yem ve veteriner fiyatları artmaya devam ediyor.

Bizler buna da razıyız. Enflasyon düşsün diye uygun fiyattan hayvanlarımızı kesime yolladık. Ama perakendede fiyat düşüşü görmüyoruz. Lokantalarda yemeğin en büyük girdi maliyeti olan et olmasına rağmen fiyatlar hâl artıyor. 

34 senelik servis ustası açıkladı : Çamaşır makinesine 1 bardak eklendiğinde fişek gibi çalıştırıyor Valizini toplayan İstanbullu bu ilçelerden kaçıyor : İşte en çok tercih edilen yerler Sur canisi Semih Çelik odasının fotoğrafları ortaya çıktı! İşte evinden çıkanlar... Hakem Elif Karaarslan kimdir? Orhan Erdemir Elif Karaarslan olayı ne, kaç yaşında? Bunlara dikkat etmiyoruz. Fişi prize takarken artık iki kere düşüneceksiniz! Uzmanlar uyardı Ucuza yolculuğun simgesiydi. Dev havayolu şirketi iflasın eşiğinde!