En düşük emekli maaşı zammıyla 2 ücret değişti! Kim ne kadar ödeme alacak? İşte yeni hesap

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren en düşük emekli maaşına yapılan zam belli oldu. 10 bin TL olan taban aylık yeni dönemde 12 bin 500 TL olacak. En düşük emekli aylığının belli olmasıyla birlikte iki ücrette de değişiklik oldu. İşte detaylar...

Yılın ilk 6 ayına ilişkin enflasyon rakamı yüzde 24.73 olarak açıklandı. Emekliler kök aylıkları üzerinden yüzde 24.73 oranında zam aldı. Taban aylık olan 10 bin TL’nin yeni dönemde 12 bin 500 TL’ye çıkarılması ile birlikte dul ve yetim aylıkları da yükseldi. Peki dul ve yetimler ne kadar maaş alacak? En düşük emekli aylığının yükseltilmesi sonrası zamlı maaşlar ne zaman ödenir?

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm 3. Dünya savaşı çıkarsa hayatta kalma olasılığı yüksek en güvenli 12 ülke Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Zengin eden ağaç! 'Sıvı altın' üretiyor!