En düşük emekli maaşı için rakam verildi... İşte meslek meslek olası yeni zamlı maaşlar

Temmuz zammının netleşmesine sayılı günler kaldı. 3 Temmuz’da Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte memur ve emeklilere verilecek 6 aylık enflasyon farkı netleşecek. Peki kim ne kadar zam alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte meslek meslek olası yeni zamlı maaş listesi...

Milyonlarca emekli ve memurun gözü kulağı 3 Temmuz tarihine çevrildi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran ayı tüketici fiyatlarını açıklayacak. Kritik veri sonrası memur ve emeklilerin alacağı 6 aylık enflasyon farkı netleşecek. Peki SSK, Bağ-Kur, memur emeklileri ve memurlara refah payı verilecek mi? Tüm gruplar için zam oranı eşitlenecek mi? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Şefler öneriyor: Tencereye yarım bardak eklemeniz yeterli! Ciğer kavurmanız pamuk gibi olacak 'Bunu yapanlar göçük altında kaldılar' Gündüzleri ziyaret, geceleri kazı! İsyan etti: 'Evimin altını bile kazımışlar' 1 avuç bile yemek yetiyor ; Doktorlar diyabet düşmanı olduğunu söyledi MasterChef patlıcan kebabı tarifi! Patlıcan kebabı nasıl yapılır? Patlıcan kebabı püf noktası Uzmanlar uyarıyor: Bu besinlere dikkat! Ülsere iyi gelen ve iyi gelmeyen besinler nelerdir?