Emlakta yeni dönem 15 Eylül'de başlıyor: 'Doğrulanmış ilan' düzenlemesinin ayrıntıları belli oldu

'Doğrulanmış ilan' düzenlemesi 15 Eylül'de devreye girecek. Yeni düzenlemeyle konut satacak kişiler, aynı taşınmaz için birden fazla emlakçı yetkilendirebilecek ve yetkilendirme süresi asgari 3 ay olacak. Günlük kiralık taşınmazlar yanında henüz kat irtifakı tesis edilmemiş konut projeleri ile gecekondular gibi herhangi bir sebeple tapusu bulunmayan taşınmazlar uygulamaya dahil olmayacak.

Ticaret Bakanlığı tüketici mağduriyetinin engellenmesi, sahte ilanlarla vatandaşların karşılaştığı fiyat manipülasyonlarının önüne geçilmesi amacıyla uygulanacak 'doğrulanmış ilan' düzenlemesinin esas ve usullerini belirledi.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu 3. Dünya savaşı çıkarsa hayatta kalma olasılığı yüksek en güvenli 12 ülke