Emlak vergisinde son ödeme tarihi 31 Mayıs: Hangi emekliler emlak vergisinden muaf? İşte detaylar...

Emlak vergisinin birinci taksit ödeme süresi 31 Mayıs'a kadar devam edecek. Geçen yıl emekli olanlar ilk defa bu yıldan itibaren emlak vergisi muafiyetinden yararlanabilecek. Peki emlak vergisi muafiyetinden hangi emekliler yararlanır? Kimler emlak vergisi ödemez? Habertürk'ten Ahmet Kıvanç, emeklilere uygulanan emlak vergisi muafiyeti ile ilgili tüm merak edilen detayları yazdı.

Emlak vergisinin birinci taksitini ödeme süresi 31 Mayıs’a kadar devam edecek. Peşin ödemelerin de bu süre içinde yapılması gerekiyor. Taksitli ödeme halinde ikinci taksit Kasım ayında ödenecek.

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!