Emekliye refah payı verilecek mi? İşte en güçlü tahminler

3 Temmuz sonrası memur ve emekli maaşlarında beklenen zamlar, yılın ilk 6 ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla netlik kazanacak. Bu zamlar, enflasyon oranlarına ek olarak refah payı verilmesi ihtimaline de bağlı olacak. Milyonlarca memur ve emekli, enflasyon farkı ve refah payı ile birlikte maaşlarında ne kadarlık bir artış olacağını merakla bekliyor.

Milyonlarca emekli ve memuru ilgilendiren yeni dönem zamlarına 1 aydan az bir zaman kaldı. TÜİK’in 3 Temmuz’da haziran ayı enflasyonunu açıklamasıyla birlikte memur ve emeklilere enflasyon farkı belli olacak.

BİM market 18-24 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! En iyi aile arabaları seçildi! İşte geniş ailelerin en çok tercih ettiği 10 otomobil Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Dünyanın milyarderleri bu burçlardan çıkıyor ; İşte en zengin 10 isim Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan açıklama geldi: Büyük depremin habercisi mi? Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu!