Emekliye ek zam düzenlemesinde son durum: Masadaki oranlar netleşiyor, EYT detayı

Ocak ayı için iki grubun zam oranının eşitlenmesi halinde temmuz ayında bu kez işçi ve Bağ-Kur emeklileri lehine oluşabilecek 5,5 puanlık zam farkına dikkat çekiliyor.

Merkez Bankası’nın 2024 yılı enflasyon projeksiyonlarının gerçekleşmesi ve ocak-haziran döneminde enflasyonun yüzde 24 olması halinde işçi ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 24, memur emeklileri ise yüzde 18,6 oranında temmuz ayı zammı alacak. Temmuz döneminde memur emeklileri aleyhine 5,4 puanlık fark oluşacak.

İlk 3 sıra görenleri şaşırttı! 2024'ün en iyi SUV araçları belli oldu: Satın alanları pişman etmiyor Vergi yüzsüzleri isim isim açıklandı! İşte 5 milyon TL'den fazla borcu olan şirketlerin sahipleri Türkiye'nin en zengin şehirleri belli oldu! Liste açıklandı: İşte zirvenin sahibi... İstanbul'un hangi ilçesinde en çok nereli yaşıyor? O iller sanki İstanbul'a taşınmış gibi! İstanbullular dikkat: 22 ilçe için uyarı yapıldı! Hemen listeyi kontrol edin, önleminizi alın! Herkesin evinin altından geçen fay hattı güncellendi! Kamyonu dolduran bu illerden göç ediyor