Emekliye ek zamda sona doğru, tarih netleşti! 3 senaryo ortaya çıktı: En düşük emekli maaşı...

Ek zamlı emekli maaşı ne zaman belli olacak?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz koordinasyonunda çalışmalara başlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Hazine ve Maliye bakanlıkları düzenleme için hazırlıklarını tamamladı.

Mevcutta 7 bin 500 lira olarak uygulanan en düşük emekli aylığının yükseltilmesine yönelik farklı senaryoların yer aldığı çalışma, gelecek hafta yapılacak Kabine Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak.

Kabinedeki değerlendirmelerin ardından neticelendirilecek çalışma, kamuoyuyla paylaşılacak ve yasalaşması için Meclis'e sevk edilecek.

Burada komisyon aşamasından sonra oylanacak yasa tasarısı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girecek.

Türkiye haritası değişebilir! TÜİK kriterleri açıkladı: İşte il olması beklenen 24 ilçe Fiyatı en hızlı gerileyen ve en hızlı satılan modeller belli oldu 28 Eylül 2024 cumartesi çeyrek altın ve gram altın alış-satış fiyatları! Şefler öneriyor: Tencereye yarım bardak eklemeniz yeterli! Ciğer kavurmanız pamuk gibi olacak Saatlerce başında durup kavurmanıza gerek yok! Böyle yapılan yalancı helva hızlıca hazırlanıyor MasterChef patatesli hingel tarifi! Patatesli hingel nasıl yapılır?