Emekliye ek zamda sona doğru, tarih netleşti! 3 senaryo ortaya çıktı: En düşük emekli maaşı...

Zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak?

SSK'lı emekliler 17-25 Ocak tarihinde, Bağ-Kur emeklileri 25-28 Ocak tarihi arasında yüzde 37,57 oranında zamlı emekli maaşı ödemesini alacak. Ek zam ve en düşük emekli maaşı için yapılacak düzenlemeler sonrası oluşacak maaş farkları, emekli memurlarda olduğu gibi bu ay içinde ya da Şubat ayında belirlenecek bir takvimle emeklilerin hesaplarına yatırılması söz konusu olacak.

Burada bir hak kaybı söz konusu olmayacak. Ocak farkları yatırıldıktan sonra Şubat maaşları yeni oranlardan ödenecek ve temmuz ayında maaşlar 6 aylık enflasyona göre yeniden hesaplanacak.

Şefler öneriyor: Tencereye yarım bardak eklemeniz yeterli! Ciğer kavurmanız pamuk gibi olacak 28 Eylül 2024 cumartesi çeyrek altın ve gram altın alış-satış fiyatları! Fiyatı en hızlı gerileyen ve en hızlı satılan modeller belli oldu Kredi ve kredi kartı borcu nasıl yapılandırılacak? İşte örnek ödeme tablosu Saatlerce başında durup kavurmanıza gerek yok! Böyle yapılan yalancı helva hızlıca hazırlanıyor 'Bunu yapanlar göçük altında kaldılar'