Emekliye bayram ikramiyesine zamda en güçlü 2 senaryo (İkramiye ne zaman verilecek, kaç TL olacak?)

Milyonların gözü emekliye bayram ikramiyesine zamma çevrildi. 2 bin TL ödenen ikramiye için zam senaryoları konuşuluyor. Emekliler yılına özel bayram ikramiyesine zam yapılacağı belirtiliyor. Son açıklama, Bakan Işıkhan'dan gelmişti. Masadaki 4 formülden en güçlü 2 senaryo ön plana çıkıyor. Peki, emekli bayram ikramiyesi kaç lira olacak, ne zaman verilecek?

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş zamlarının yüzde 37.57'den yüzde 49.25'e çıkarılması sonrası gözler emeklinin bayram ikramiyesinde yapılacak düzenlemeye çevrildi. Emeklinin bayram ikramiyesine zam için masada 4 formül bulunuyor. Ancak 2 senaryo ön plana çıktı. 

BİM market 18-24 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! En iyi aile arabaları seçildi! İşte geniş ailelerin en çok tercih ettiği 10 otomobil Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Dünyanın milyarderleri bu burçlardan çıkıyor ; İşte en zengin 10 isim Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan açıklama geldi: Büyük depremin habercisi mi? Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu!