Emekliye bayram ikramiyesine zamda en güçlü 2 senaryo (İkramiye ne zaman verilecek, kaç TL olacak?)

Milyonların gözü emekliye bayram ikramiyesine zamma çevrildi. 2 bin TL ödenen ikramiye için zam senaryoları konuşuluyor. Emekliler yılına özel bayram ikramiyesine zam yapılacağı belirtiliyor. Son açıklama, Bakan Işıkhan'dan gelmişti. Masadaki 4 formülden en güçlü 2 senaryo ön plana çıkıyor. Peki, emekli bayram ikramiyesi kaç lira olacak, ne zaman verilecek?

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş zamlarının yüzde 37.57'den yüzde 49.25'e çıkarılması sonrası gözler emeklinin bayram ikramiyesinde yapılacak düzenlemeye çevrildi. Emeklinin bayram ikramiyesine zam için masada 4 formül bulunuyor. Ancak 2 senaryo ön plana çıktı. 

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!