Emeklinin bayram ikramiyesine zam: Yeni emekliler ve EYT'liler yararlanacak mı?

Emeklinin 2024 zammının belli olmasının ardından gözler bayram ikramiyesine çevrildi. Emeklilerin yılda iki kez aldığı ikramiyelerin artırılması gündemde. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak, zamlı ikramiye tutarı belli oldu mu? Hem ikramiye hem de refah payı artışları yeni emekli ve EYT'lilere nasıl yansıyacak? İşte emekliye ikramiye zammında son gelişmeler...

 Emekliye ikramiye düzenlemesi yapılacak. Her yıl emekliler 2 ikramiye alıyor. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi Ocak ayında yüzde 49,25 oranında zam aldı. Henüz emeklilik işlemleri tamamlanmamış, ya da emeklilik için başvuru tarihi daha gelmemiş sigortalılar ve EYT'lilerin değişikliklerden nasıl yararlanacağı merak ediliyor. Peki, hem ikramiye hem de refah payı artışları yeni emekli ve EYT'lilere nasıl yansıyacak?

BİM market 18-24 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! En iyi aile arabaları seçildi! İşte geniş ailelerin en çok tercih ettiği 10 otomobil Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Dünyanın milyarderleri bu burçlardan çıkıyor ; İşte en zengin 10 isim Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan açıklama geldi: Büyük depremin habercisi mi? Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu!