Emeklinin bayram ikramiyesine zam: Yeni emekliler ve EYT'liler yararlanacak mı?

Emeklinin 2024 zammının belli olmasının ardından gözler bayram ikramiyesine çevrildi. Emeklilerin yılda iki kez aldığı ikramiyelerin artırılması gündemde. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak, zamlı ikramiye tutarı belli oldu mu? Hem ikramiye hem de refah payı artışları yeni emekli ve EYT'lilere nasıl yansıyacak? İşte emekliye ikramiye zammında son gelişmeler...

 Emekliye ikramiye düzenlemesi yapılacak. Her yıl emekliler 2 ikramiye alıyor. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi Ocak ayında yüzde 49,25 oranında zam aldı. Henüz emeklilik işlemleri tamamlanmamış, ya da emeklilik için başvuru tarihi daha gelmemiş sigortalılar ve EYT'lilerin değişikliklerden nasıl yararlanacağı merak ediliyor. Peki, hem ikramiye hem de refah payı artışları yeni emekli ve EYT'lilere nasıl yansıyacak?

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!