Emeklilik furyası geliyor! Uzmanı açıkladı: Maaş sorunu çözülmezse fark 6 yılda kapanmayacak

Bu yıl emekli olacaklar ile 2025’te emekli olacaklar arasındaki oluşacak fark yeni emekli olacaklarda tedirginliğe neden oluyor. Maaş farkları için hükümet çalışmalara başladı. Ancak çalışmanın gecikmesiyle artan endişeler büyük bir emeklilik furyasını getirebilir. Uzmanı maaş sorunu çözülmezse farkın 6 yılda kapanmayacağına dikkat çekiyor.

Emekli olacaklarda bu yıl ve yeni yılda oluşacak fark tartışmaları sürüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2024 ile 2025’te emekli olacaklar arasındaki aylık farkının kapanması için çalışma yaptıklarını açıklamıştı. Düzenlemenin detayları henüz belli olmadı.

Osmanlı Devleti döneminde yaşasaydınız nereli olurdunuz? İşte Türkiye’nin illeri eski isimleri Semih Çelik kimdir? Önce Ayşenur Halil'i sonra İkbal Uzuner'i katletti! Semih Çelik nereli? Herkes sadece limon biliyor ; Pirinci parlatmak için 1 tane eklemek yeterliymiş Konya’da tüm dünyanın akıbetini değiştirecek keşif! Bilim insanları akın akın geliyor... Biber dolmasını bir de böyle deneyin! Lezzetine bayılacak, artık hep böyle yapacaksınız Opel'den yılın son fırsatı! Sıfır faizle 0 km araba. Elinizi çabuk tutun