Emeklilik dilekçesinde kritik tarihler açıklandı: İşte maaş düşüşünden etkilenmemenin formülleri

Emekli olmaya hazırlanan yüz binlerce kişi için beklenen emekli maaşı farkı düzenlemesi iptal edildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın istemediği bu düzenlemeden yaklaşık 300 bin kişinin etkileneceği belirtiliyor. Bu bağlamda, 4A SSK'lı, 4B Bağ-Kur'lu ve kamu işçileri için emeklilik başvurularında kritik tarihler gündeme geldi.

2024 ve 2025 yıllarında emeklilik dilekçesi verecekler için beklenen yüzde 30-35’lik emekli maaşı farkı düzenlemesi olumsuz sonuçlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı, bu konuda Ağustos ayında bir çalışma başlatmıştı.

Yaban domuzu, geyik ve rakun etinden sosis! Küçük yırtıcıları yakalayıp tüketiyorlar Bayat ekmekten sadece beş dakikada 1 tepsi börek yapabilirsiniz; Şipşak hazırlanıyor... AK Parti kulislerinde tansiyon yükseliyor! Asgari ücret zammında 2 formül masada Prof. Dr. Şükrü Ersoy uyardı: Yıkıcı deprem üretebilecek faylar var İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Meteoroloji uzmanı Orhan Şen yanıt verdi Faydalarını öğrenince portakal kabuğunu çöpe atamayacaksınız. Karbonatla karıştırmanız halinde...