Otobüslerde emekliye yüzde 20 indirim: Resmi Gazete'de yayımlandı

Kamu tesislerinde yapılan indirimin ardından emeklilere güzel bir haber daha geldi! Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, şehirlerarası otobüs taşımacılığı yapan firmalar, emekli olduğunu belgeleyen yolculara tarife üzerinden %20 indirim yapacak. Bu indirim, bugün itibarıyla tüm şehirlerarası otobüs firmalarında geçerli olacak.

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği yeni düzenlemeler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından geçtiğimiz günlerde açıklandı. Bu düzenlemeler kapsamında, emeklilere sağlıktan seyahate, haberleşmeden ulaşıma kadar birçok alanda yeni destekler sunulacak.

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom… Fiyatlar tavan yaptı! En ucuz operatör tarifeleri açıklandı Vize istemeyen ülkeler ucuz tatilcilerin rotası ; Valizini alan kimlikle sınırdan geçiyor Konut kredisi faiz oranları güncellendi: İşte 3 milyon TL'nin geri ödemesi... İstanbul’dan ev alamayanların en çok tercih ettiği 5 ilçe Yüksek maaş almak için ne zaman emekli olunmalı? MasterChef tulumba tatlısı tarifi! MasterChef tulumba tatlısı nasıl yapılır? Tulumbanın püf noktası!