Emeklilere 29 Ekim'de ikramiye verilecek mi? SGK Başuzmanı emekliye kötü haberi verdi

Emeklilere geçen yıl 29 Ekim'de 5 bin TL'lik ikramiye verilmişti. Peki bu yılda 29 Ekim'de emekliye ikramiye verilecek mi? Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, emekliye kötü haberi verdi.

"Geçen sene yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi esnasında emeklilere verilen yüksek refah artışı ve seyyanen zammın ifa edilmemesine binaen emekliler serzenişte bulunmuştu. Ayrıca yapılan zamların da düşük kalmasıyla birlikte geçim sıkıntısı çeken emeklilerin serzenişleri daha da artmıştı" diyen Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine bakanlıklarda uzun süren çalışmalar yapıldığını hatırlattı.

"Bize bir şey olmaz demesinler" diyerek deprem uzmanı o ili uyardı Yenidoğan Bebek Çetesi üyeleri isim isim belli oldu! İşte çalıştıkları hastaneler ve görevleri MasterChef yüksük çorbası tarifi! Yüksük çorbası nasıl yapılır? Yüksük çorbası püf noktası Tarihte bugün: 19 Ekim Dev kağıt üreticisi iflas verdi ; Ders kitaplarını etkilemesi bekleniyor Evinizdeki doktor kabak çekirdeği! Günde bir avuç yerseniz bakın neler oluyor?