Emekliler için destek döneminin ayrıntıları netleşiyor: Bayram ikramiyeleri, elektrik ve doğalgaz...

2024'ün "Emekliler Yılı" ilan edilmesi kapmasında yapılan çalışmaların ayrıntıları netleşiyor. Emeklilerin Ramazan ve Kurban bayramı ikramiyelerinin arttırılmasından, elektrik, doğalgaz, toplu taşıma ve suyu indirimli kullanmaları hatta kira desteği verilmesine kadar birçok iyileştirme gündemde geldi. İşte ayrıntılar...

Bakanlıklar ve kurumlarda emekliler için kapsamlı çalışmalar başladı. Milletvekillerinden gelen görüş ve öneriler doğrultusunda çok sayıda alternatifi içeren paketin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacağı belirtiliyor.

Erdoğan'ın maliyet hesabına bakarak karar vereceği ifade ediliyor.

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!