Memur ve emekliler ne kadar zam alacak? SGK uzmanı kötü haberi verdi

TÜİK'in verilerine göre, son 5 aylık enflasyon farkı %22,72 olarak belirlendi. Çalışan memurlar ve milyonlarca emekli, temmuz ayında maaşlarına ne kadar zam yapılacağını merak ediyor. "Emekli ve memur maaş zammı ne kadar olacak?" sorusunun cevabı 3 Temmuz'da belli olacak. SGK Uzmanı Nergis Şimşek ise birçok emekliyi bekleyen olası tehlikeleri değerlendirdi.

6 aylık enflasyon farkı öncesinde milyonlarca memur ve emeklinin gündeminde 3 Temmuz'da yapılacak olan zam yer alıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Haziran enflasyon verilerinin açıklamasına sadece 3 gün kaldı. Böylece 2024 yılının 6 aylık enflasyon farkı netleşecek. Peki, memur ve emekli (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı) maaş zammı Temmuzda ne kadar olacak? Cumhuriyet'e değerlendirmelerde bulunan SGK Uzmanı Nergis Şimşek, memur ve emeklileri bekleyen maaş zammı tehlikesini açıkladı ve son tahminleri paylaştı.

Valizini toplayan İstanbullu bu ilçelerden kaçıyor : İşte en çok tercih edilen yerler 34 senelik servis ustası açıkladı : Çamaşır makinesine 1 bardak eklendiğinde fişek gibi çalıştırıyor Hakem Elif Karaarslan kimdir? Orhan Erdemir Elif Karaarslan olayı ne, kaç yaşında? Sur canisi Semih Çelik odasının fotoğrafları ortaya çıktı! İşte evinden çıkanlar... Ucuza yolculuğun simgesiydi. Dev havayolu şirketi iflasın eşiğinde! Bunlara dikkat etmiyoruz. Fişi prize takarken artık iki kere düşüneceksiniz! Uzmanlar uyardı