Emekli promosyon tutarları güncelledi! Ocak maaş zammı ödemeleri yeniden artırabilir

Özel bankalar emekliyi kendilerine çekmek için promosyon ödemelerinde erken artışlara yöneldi. Emeklinin ocak maaş zammı öncesinde promosyonlarda art arda artış yaşanıyor. Bankalar yeni rakamlarını şimdiden açıklamaya başladı. En yüksek promosyon 20 bin lirayı bulurken ocak ayında bu rakamların daha da artması bekleniyor.

Özel ve kamu bankalarının emekliye ödedikleri maaş promosyonlarında güncellemeler gelmeye devam ediyor. Emeklinin ocakta alacağı maaş zamları öncesinde bankalar şimdiden promosyon tutarlarında güncelleme yapmaya başladı. Bankalar elini çabuk tutarak yeni promosyon tutarlarını duyurmaya başladı.

Hepsi o modele yöneldi: Patronların yeni gözdesi oldu! İşte Türkiye'nin en zenginlerinin araçları Dev restoran zinciri finansman bulamazsa iflasını açıklayacak! Türkiye'deki şubelerini kapattı MasterChef ıslak hamburger tarifi! Islak hamburger nasıl yapılır? MasterChef İzmir bombası tarifi! Enfes İzmir bombası nasıl yapılır? 20 ilçe karanlığa bürünecek hemen kontrol edin! BEDAŞ duyurdu İstanbul elektrik kesintisi Benzin ve motorine indirim geldi, tablo değişti: İşte güncel fiyatlar