Emekli memur zammı ne kadar oldu Temmuz 2024? En düşük emekli memur maaşı tablosu...

EMEKLİ MEMUR ZAMMI NE KADAR OLDU TEMMUZ 2024?

Memur için toplu sözleşme oranı yüzde 22,72 olarak açıklanmış gözler Haziran ayı enflasyon oranına çevrilmişti. TÜİK'in açıklamasından sonra emekli memur zammı da ortaya çıktı. 6 aylık enflasyon oranı ve toplu sözleşme zammıyla birlikte polis, başkomiser, öğretmen, hemşire, şube müdürü ve mühendis gibi birçok kalemde de maaşlarda artış yaşandı. İşte emekli memur zammı 2024:

Milyonlarca memur ve emeklinin zam farkı netleşti. Buna göre, SSK ve Bağkur emeklileri yüzde 24,73 oranında; memur ve memur emeklileri ise, yüzde 19,31 oranında maaş farkı alacak.

Osmanlı Devleti döneminde yaşasaydınız nereli olurdunuz? İşte Türkiye’nin illeri eski isimleri Semih Çelik kimdir? Önce Ayşenur Halil'i sonra İkbal Uzuner'i katletti! Semih Çelik nereli? Biber dolmasını bir de böyle deneyin! Lezzetine bayılacak, artık hep böyle yapacaksınız Zemini en çürük ilçeler belli oldu : İstanbullular kamyonu doldurup terk ediyor Herkes sadece limon biliyor ; Pirinci parlatmak için 1 tane eklemek yeterliymiş İşler ters gitti kanal gözünün yaşına bakmadı! Kanal D final kararı aldı