Emekli maaşında yeni model şart! Uzmanı 5 soruna 5 çözüm önerisini anlattı

Yeni emekli olacaklarda 2025 için doğacak maaş farkı ile ilgili hükümet çalışmalara başladı. 2024 ile 2025 emekli olanlar arasındaki maaş farkı ile ilgili düzenleme hazırlıkları yapılırken, intibak, yüksek prime yüksek maaş, her ay yapılacak enflasyon artışı, maaşa ek refah payı, güncelleme katsayısı sorunu çözümü ve taban maaş gibi pek çok öneri de geliyor. Emekli aylıklarında tartışmalar alevlenirken uzmanından emeklinin 5 sorununa kritik çözüm önerisi geldi.

2024 ile 2025 emekli olanlar arasındaki maaş farkınınım çözümü için hükümet hazırlıklara başladı. Geçen hafta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2025 için doğacak maaş farkının çözümü için çalışmalara başladıklarını duyurmuştu. Bakan Işıkhan, maaş farkı sorununun çözümde nasıl bir yöntem belirleneceğini ise açıklamadı.

Garipoğlu ailesi kimdir? Cem Garipoğlu babası ve annesi hakkında bilgiler! Hangi şirketlere sahipler Kimse evde açtığınıza inanamayacak ; İşte zar gibi dökülen yufkanın sırrı Canan Karatay'a göre en faydalı turşu. Peki kütür kütür olması için nasıl hazırlanmalı? AFAD Müdürü Orhan Tatar: 250 yıldır enerji topluyor, 7.8’lik deprem üretebilir İpek gibi kek yapmanın yolu : Çoğu kişinin bilmediği küçük dokunuş Süzme balı bozan hata ; Ekşimesine ve tadının uçmasına yol açıyor