Emekli maaşı ve bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Emekliye çifte bayram: O tarihte yatacak

Hükümet, emeklilere Kurban Bayramı öncesinde bayram ikramiyelerini ve maaşlarını yatıracak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yürütülen çalışmalar soan erdi. Haziran ayında emeklilere yapılacak maaş ödemeleri bayram nedeniyle erken tarihe çekildi, maaşlara 3 bin TL ikramiye eklenmesi de kararlaştırıldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Kurban Bayramı öncesinde 16 milyon emeklinin bayram ikramiyeleri ve maaşları hesaplarına yatacak. SGK çalışmaları tamamladı. İkramiye ve maaşların 10-14 Haziran tarihleri arasında yatırılması bekleniyor.

43 yıllık uzman ölçtü: En az yakıt harcayan 10 otomobil markası ve modeli belli oldu Narin Güran cinayetini böyle manipüle ettiler: Yangın çıktı, elektrikler kesildi Türkiye'deki tüm iller tek tek açıklandı! İşte il il erkek ve kız bebeklere en çok verilen isimler Uzmanlara göre birkaç sene içerisinde kaybolacak 7 meslek ŞOK market 18 Eylül 2024 çarşamba aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Time dergisi dünyanın en iyi şirketlerini açıkladı: Türkiye'den 4 şirket listeye girdi