Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? İşte kulislerde konuşulan rakam (Yüzde yüzde zam hesabı)

Emeklinin 2024 zammının belli olmasının ardından gözler bayram ikramiyesinde… Vatandaşın Vergisini Koruma Derneği (VAVEK) Başkanı Turgay Bozoğlu, emeklinin bayram ikramiyesiyle ilgili konuştu. Bozoğlu, bayramda verilen ikramiyenin 5 bin lira olacağını düşünmediğini belirtirken, aldığı duyumu da paylaştı.

Emeklilerin 2024’te alacağı zamlar belli oldu. En düşük emekli maaşı 10 bin lira olarak uygulanırken, 6-7 Şubat’ta zam farkının hesaplara geçmesiyle emekliler yüzde 49,25 oranındaki zamlı maaşlarını almış oldu.

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!