Ekonomik tatil nasıl yapılır? İşte tatili daha ucuza getirmenin yolları

Yolcu Programlarına Dahil Olun

Ucuza seyahat etmenin bir diğer yoluysa mil kazanma programlarına dahil olmak. Eğer çok sık seyahat eden biriyseniz gerek hava yolu şirketlerinin gerekse şehirlerarası otobüs firmalarının size sunduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Sunpoints, Miles&Smiles, Bumerang gibi ödül programları size sadece bedava bilet kazandırmakla kalmayacak aynı zamanda dönemsel kampanyalardan da haberdar olmanızı sağlayacak.

Bazı ödül programları lounge hizmeti, araç kiralama, ekstra bagaj hakkı, check-in ve koltuk seçme gibi konularda tasarrufun kapılarını açabiliyor. Dolayısıyla ücretsiz olarak sahip olabileceğiniz üye kartlarıyla kar etmenin peşine düşebilirsiniz.

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Solan çiçekleri çıldırtan kür ; Aspirinden daha etkili oluyor