Ekonomide geçen hafta: İşte öne çıkan ekonomik gelişmeler

Yurt içi piyasalarda geçen haftanın en önemli başlıkları arasında konut fiyatları verileri öne çıkarken küresel piyasalarda ise Fed tutanakları, Euro Bölgesi'nde enflasyon verileri ve Avrupa Merkez Bankası’nın faiz kararı öne çıktı.

Bu hafta yurt içi piyasalarda haftanın en önemli başlıkları arasında konut fiyatları verileri öne çıktı. Küresel piyasalarda ise bu hafta, Fed tutanakları, Euro Bölgesi'nde enflasyon verileri ve Avrupa Merkez Bankası’nın faiz kararı gündemi meşgul eden önemli haberlerden oldu.

32 yıllık tamirci açıkladı : En çok sanayiye giren 3 otomobil markası Türkiye'nin ünlü kolonya markasına 'acil toplatma' kararı! Sahibi apar topar açıklama yaptı Börekçi açtıran tarif ; Gerçek su böreğinin lezzet sırrı buymuş Fast Food Tutkunlarının İştahı Kaçtı ; Dev Hamburger Zinciri İflas Başvurusu Yaptı Kilometre göstergeleri onlar için sadece bir rakamdan ibaret! İşte en uzun ömürlü 20 otomobil KPSS ORTAÖĞRETİM CEVAP ANAHTARI - KPSS Türkçe, Matematik, Geometri, Tarih, Coğrafya soru cevapları