Ekimde en çok konut aranan il ve ilçeler belli oldu

Emlakjet katılımcılarından aldıkları cevaplara göre en çok Alanya ve Bandırma ilçelerine yönelik bir il olma beklentisi bulunduğunu kaydeden İdikat, şu ifadeleri kullandı:

"Ayrıca söz konusu ilçelerin il olması halinde gayrimenkullerin de değerinin artacağı yönünde bir görüş mevcut. Kendi verilerimizden yaptığımız derlemeye göre Alanya hariç, bu beklenti ile hareket ederek söz konusu ilçelerde satılık ve kiralık fiyat artışlarının yukarı yönlü olduğunu görüyoruz. Ayrıca yaptığımız ankette katılımcıların bu ilçelere yönelik bir yatırım hevesi de mevcut. Alanya ise her yıl mevsimsel fiyat dalgalanmalarının yaşandığı bir ilçe. Dolayısıyla il olma potansiyeli en yüksek görülen ilçe olmasına rağmen, satılık ve kiralık fiyat değişimi negatif yönlü. Bunun da en önemli sebebi kış aylarına giriyor olmamız."

Kış günleri için nefes kesen rotalar ; İstanbul’un yanı başında – Fazla kişi bilmiyor Bu da Meksikalıların kuru fasulyesi: MasterChef chili con carne nasıl yapılır? Yeni Çinli Chery’i tahtından etti ; 500.000 TL kampanya fiyatıyla yeni marka geliyor Liste Bittiğinde Başa Saracaksınız ; İzleyenler Bu 30 Filmin İçinden Çıkamıyor Tarihte bugün: 23 Ekim CarrefourSA karta özel gıda ve temizlik ürünlerinde yeni indirimler (CARREFOURSA KART İNDİRİMLERİ)