Ehliyet almak isteyenlere kritik uyarı: Yeni yönetmelikle işler zorlaşıyor! Sayılı günler kaldı

Yeni yönetmelik, ehliyet almak isteyenler için bazı zorlukları beraberinde getiriyor. Uzmanlar, eski kurallara göre sınavlara girmeyi planlayanların kurslara kayıt için hızlanması gerektiğini vurguladı. Peki, bu yeni düzenlemelerle neler değişiyor? Ehliyet almanın zorlaşan yönleri neler?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik', geçtiğimiz aylarda Resmi Gazete'de yayımlanmış, ancak henüz uygulamaya konulmamıştı. Yeni yönetmelikle birlikte ehliyet sınavlarında önemli değişiklikler öngörülüyor. Direksiyon eğitmeni Taner Şide, yapılan bu düzenlemelere ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, özellikle sınav sürecinin daha zorlu hale geleceğini ve sürücü adaylarının daha fazla pratik beceri kazanmasının hedeflendiğini belirtti.

İşte millete domuz eti, sakatat, tek tırnaklı hayvan yediren firmalar! İl il tam listesi açıklandı Köfteci Yusuf kimin? Domuz eti iddiası avukatı harekete geçirdi! Köfteci Yusuf kime ait? BİM market 10-13 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Türkiye’nin en zengin 28 iş insanı belli oldu! Forbes açıkladı, liste güncellendi: Çiftlik sahibi her şeyi anlattı: Yaban domuzu eti kullanıyorlar! En yoksul Türkiye illeri açıklandı ; TÜİK verilerine göre bu okulu bitirenler daha fakir