Dünyaca ünlü çanta markası Dior'un başı dertte! 57 euro'luk çantaya 2790 euro etiket

Dünyaca ünlü çanta markası Dior'un tedarikçilerine çantaları 57 euro'ya ürettirdiği, ancak bu çantaları müşterilere 2.790 euro'ya sattığı ortaya çıktı. Ayrıca, işçilerin gece gündüz çalıştırılarak üretim tesislerinde konaklatıldığı öğrenildi.

Milano'daki İtalyan savcılar, LVMH'nin bağlı kuruluşu Dior'un son aylarda üçüncü taraf tedarikçileri kullandığını araştırdı. Savcılar, bu şirketlerin, mağaza fiyatlarının küçük bir kısmı karşılığında çanta pompalamak için işçileri istismar ettiğini söyledi.

Reuters, tarafından incelenen belgelere göre geçen ay dünyaca ünlü çanta markasının, bir tedarikçiye yaklaşık 2.780 euro'ya satılan çantalar üretmesi için 57 euro ödediğini bildirdi. Maliyetlere deri gibi hammaddeler dahil değildi.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu