Dow teorisi nedir? Dow teorisi kanunları!

Biriktirme: Önceki ayı piyasasını takiben duygusallığı yaygın olarak negatif olmayı sürdürdüğü için varlıkların değeri hala düşüktür. Yatırımcılar fiyatlarda önemli bir artış olmadan bu dönemde biriktirmeye başlar.

Katılım: Yatırımcıların daha önceden gözlemlediği fırsatlar piyasanın geneli tarafından da fark edilir ve daha büyük bir topluluk aktif olarak satın almaya başlar. Bu aşamada fiyat hızla yükselme eğiliminde olur.

Aşırılık: Bu, genellikle boğa piyasasının son evresidir. Piyasada aşırı iyimserlik ve spekülasyon hakimdir. Herkes piyasanın daha da yükseleceğine inanır ve bu aşamada fiyatlar gerçek değerinin üzerine çıkar.

Türkiye'yi sarsan terörist saldırıların kronolojisi! 11 yılda neler yaşandı? Fiyatlar uçtu ilk 3 sırayı görenler şaştı kaldı! İlçe ilçe hesaplandı: İşte İzmir konut fiyatları 2024'ün en iyi hibrit araçları belli oldu! İlk sıraya o model damgasını vurdu Senelerce bu yanlışı yapmışız, yumurta haşlarken yapılan dev hata! Besin değerini yerle bir ediyor Bu fırsat kaçmaz! KİM’de gıda ürünlerinde dev indirimler (KİM'DE İNDİRİM FIRSATI) Bakan Işıkhan'ın açıklaması sonrası bu sorunun yanıtı çok merak edildi? Kaç emekli 80 bin TL alıyor?