Dolar ve borsa yatırımcısının gözü Merkez Bankası’nın faiz kararında

Yurt içinde yatırımcıların gözü kulağı bugün açıklanacak olan Merkez Bankası’nın faiz kararına çevrildi. Peki piyasada tahminler neler? Merkez Bankası'ndan faiz indirimi kararı gelir mi? Karar sonrası dolar ve borsada bir hareket olur mu?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) piyasaların merakla beklediği faiz kararını bugün açıklıyor.Banka, 5 aydır politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit bırakmıştı. Özellikle son aylarda yıllık enflasyonda görülen düşüş dikkat çekmeye başladı. Peki bugünkü toplantı için piyasanın beklentisi ne? Bir faiz indirimi gelir mi? Borsa ve dolar için beklentiler neler?

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu