Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz yastık altı altın hamlesini anlattı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yastık altı altınlara ilişkin önemli mesajlar verdi. Bu altınların sisteme dahil edilmesinin önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, fiziki altın teslimini kolaylaştırmaya yönelik çalışmalar yürütüldüğünü ifade etti. Yılmaz, Türkiye'de ne kadar yastık altı altın bulunduğunu da açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla yürütülen çalışmaları anlattı. Yılmaz, çok yönlü çalışma yürüttüklerini belirten Yılmaz, vatandaşın bankaya yatırdığı altını ihtiyacı olduğunda çekebilmesi amacıyla bankaların fiziki altın teslimini kolaylaştırmaya yönelik yeni adımlar atılacağını söyledi.

"Bize bir şey olmaz demesinler" diyerek deprem uzmanı o ili uyardı Yenidoğan Bebek Çetesi üyeleri isim isim belli oldu! İşte çalıştıkları hastaneler ve görevleri MasterChef yüksük çorbası tarifi! Yüksük çorbası nasıl yapılır? Yüksük çorbası püf noktası Tarihte bugün: 19 Ekim Dev kağıt üreticisi iflas verdi ; Ders kitaplarını etkilemesi bekleniyor Evinizdeki doktor kabak çekirdeği! Günde bir avuç yerseniz bakın neler oluyor?