Coinwire raporu yayımladı! Türkiye kripto parada dünyada kaçıncı sırada?

Coinwire, küresel kripto para alım satım işlemlerine yönelik her yıl olduğu gibi, 2024 yılının da raporunu yayınladı. Raporda, yılın ilk yarısında en çok kripto alım satımı yapan, en yüksek işlem hacminin görüldüğü ikinci ülkenin Türkiye olduğu belirlendi.

Kripto odaklı haber ve veri platformu Coinwire 2024’ün ilk yarısında en güvenilir 6 borsadaki verileri kullanarak küresel kripto alım satım işlemlerine yönelik yayınladığı rapora göre, 2024’ün ilk yarısında küresel kripto alım satım hacmi, 108 trilyon dolarla 2022’deki seviyesinin yüzde 90 üzerinde kaldı.

32 yıllık tamirci açıkladı : En çok sanayiye giren 3 otomobil markası Türkiye'nin ünlü kolonya markasına 'acil toplatma' kararı! Sahibi apar topar açıklama yaptı Narin Güran cinayetini böyle manipüle ettiler: Yangın çıktı, elektrikler kesildi Türkiye'deki tüm iller tek tek açıklandı! İşte il il erkek ve kız bebeklere en çok verilen isimler 43 yıllık uzman ölçtü: En az yakıt harcayan 10 otomobil markası ve modeli belli oldu İkinci el otomobil alırken nelere dikkat etmek gerekir? Uzmanlar gizlenen kusurları açıkladı