Burası Muş'tur güneşi hoştur

Muş Belediyesi, 80 milyon liralık Güneş Enerji Santrali (GES) projesi yatırımı yaptı. Projeyle ayda 3 milyon 600 bin lira tasarruf sağlayarak, kentteki diğer yatırımlara kaynak sağlanacak.

Türkiye'de güneş enerjisinin üretilebileceği verimli kentlerden biri olan Muş'ta, bu potansiyelin değerlendirilmesi amacıyla belediye tarafından GES projesi hazırlandı.

Kentin su ihtiyacının karşılandığı depoların ve pompaların enerji ihtiyacını güneşten temin ederek önemli bir gider kaleminden kurtulmayı hedefleyen belediye, Korkut ilçesinin Kümbet köyü kırsalında 80 milyon liralık yatırımla GES kurdu.

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!