Borsa İstanbul’da tarihi çıkışa mola

Altın fiyatları geriledi

Altının ons fiyatı kâr satışlarının etkisinde kaldı ve 2.334 dolar seviyesine geriledi. İç piyasalarda altının gram/TL fiyatında da gerileme yaşandı ve 2.418 seviyesine çekildi.Petrol fiyatında ise düşüş vardı. ABD ham petrol stoklarındaki artış, ABD Başkanı Biden’ın stratejik rezervlerden benzin satış kararı ve Fed’in faiz oranlarının yüksek kalacağı beklentileri, petrol fiyatlarında etkisini gösterdi.

Brent petrol 81 dolara çekildi. Dış kaynaklı gelişmelere bir dip not eklemek gerekirse, Çin’in Tayvan etrafında askeri tatbikat başlatması ilave edilebilir. Önümüzdeki haftanın gündemleri olarak; Almanya enflasyonu (TÜFE), Türkiye ve ABD büyüme (GSYH) verileri takip edilecek.

A101 24 Ekim 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! A101'e hangi ürünler geliyor? A101 market 19-25 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Yenidoğan Bebek Çetesi üyeleri isim isim belli oldu! İşte çalıştıkları hastaneler ve görevleri Yerli bildiğimiz ama satılmış 19 marka ; Listeyi duyan şok oluyor MasterChef yüksük çorbası tarifi! Yüksük çorbası nasıl yapılır? Yüksük çorbası püf noktası Dev kağıt üreticisi iflas verdi ; Ders kitaplarını etkilemesi bekleniyor