Borsa İstanbul’da tarihi çıkışa mola

Borsa İstanbul’da çıkış rallisi kâr satışlarıyla karşılaştı. Satışlar sakindi ve teknik düzeltme boyutunda kaldı. Enflasyon muhasabesinin bilanço açıklamalarını aksatması bir yandan da bilanço kârlarının beklentilerin altında gelmesi bazı lokomotif hisselerde satışa neden oldu. TCMB’nin ek sıkılaştırma kararıyla da piyasalardan 600-700 milyar TL’lik likidite çekilmesi bekleniyor.

BORSA İstanbul’da çıkış rallisi kâr satışlarıyla karşılaştı. Satışlar sakindi ve teknik düzeltme boyutunda kaldı. Son dönemde BIST100 Endeksi’nde oluşan primi dikkate aldığımızda yorgunluk emareleriyle birlikte gelen satışları olağan karşılamakta yarar var. Geçen haftanın özel gündemi Yapı Kredi Bankası kaynaklı gelişmelerdi.

Bankanın satışı konusundaki görüşmelerin devam ettiği, henüz somut bir gelişme olmadığı Koç Holding tarafından açıklandı. Ancak bu büyüklükte bir satış, borsadaki çıkışa katkı yapan bir durum olarak görüldü. Bu yönden gelecek açıklamalara karşı duyarlılık devam ediyor.

Hürriyet'ten Zeynel Balcı, "Borsada 'tarihi zirve' molası" başlıklı yazısında konuyu detaylarıyla ele aldı.

"Bize bir şey olmaz demesinler" diyerek deprem uzmanı o ili uyardı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinde heyecanlandıran gelişme: Beklenen açıklama geldi Tarihin en uzun ömürlü 7 imparatorluğu * Dünyanın yüzde 8’inden fazlasına hükmetmişler Elden kira verme dönemi sona erdi: Ödemeler nasıl yapılacak? Cezası ne kadar? Dünyanın en tehlikeli yiyecekleri! Çoğu kişi bilmiyor, bu besinler zehir saçıyor Şifasını duyan akın ediyor ; Egzamaya iyi geliyor