Bitcoin, sağladığı kazançla altını geride bıraktı

Yılbaşından bu yana gördüğü rekor seviyeden giderek uzaklaşarak bir türlü yükseliş trendi yakalayamayan Bitcoin’in yüzde 55’i aşan getirisi dikkat çekiyor. Bitcoin inişli çıkışlı bir yıl geçirse de sağladığı kazançla yüzde 29 yükselen altını geride bıraktı.

Altındaki yükseliş çok konuşulmasına karşın getiride kripto paralar dikkat çekti. Spot Bitcoin ETF’lerin (borsa yatırım fonu) işleme başlamasıyla 2024’e hızlı bir başlangıç yapan ancak yıl boyunca sert düşüşlerle bir türlü toparlanamayan Bitcoin, bu inişli çıkışlı performasına rağmen ‘güvenli liman’ın tek adresi olan altını bile solladı.

MasterChef patlıcan kebabı tarifi! Patlıcan kebabı nasıl yapılır? Patlıcan kebabı püf noktası 1 avuç bile yemek yetiyor ; Doktorlar diyabet düşmanı olduğunu söyledi Ünlü salça fabrikası fare görüntüleri şok etti | Salça fabrikası kapatıldı mı? İstanbul'da kira fiyatları uçuşa geçti: İşte ilçe ilçe ortalama kiralar... 29 Eylül güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları... Patateslerin filizlenmesini önlüyor ; Nevşehirli köylülerin uyguladığı taktik