Birden çok ev alıp satanlar vergi cezasına dikkat! Uzmanı anlattı: 20 yıl geçse de...

Birden çok ev ya da arsayı satan bir kişi vergi ödemekle yükümlü mü? Vergi uzmanı avukat Dr. Burak Aslanpınar, "Çok sayıda gayrimenkul satışı olduğu durumlarda vergi idaresince 'ticari kazanç' nitelendirmesi ve vergilendirme söz konusu oluyor. Bir kişi çok sayıda gayrimenkul alım satımı yapıyorsa ya da yapmışsa dikkatli olmalı" dedi.

"‘Tapu harcına dikkat: Eviniz elden gidebilir’ yazımın ardından yatırım amaçlı satılan gayrimenkullerin vergilendirilmesi konusunda da birçok soru geldi" diyen Hürriyet Gazetesi yazarı Oya Armutçu, bir okurundan gelen soruya uzmanının verdiği yanıtı paylaştı.

Sur canisi Semih Çelik odasının fotoğrafları ortaya çıktı! İşte evinden çıkanlar... NOW TV hemen fişini çekti! Final kararı oyunculara tebliğ edildi herkes neye uğradığını şaşırdı İngiltere’nin meşhur temizlikçisi açıkladı. Sadece 1 damla yetiyor Mandalinanın beyaz liflerini temizliyorsanız hemen vazgeçin. Çok şaşıracağınız faydası ortaya çıktı Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde 6 Ekim güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları...