Bira fiyatları 2024: Efes, Tuborg, Carlsberg, Beck’s, Bremen, Amsterdam, Corona, Guinness ne kadar?

Bira fiyatları 2024, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi'nin artmasından sonra güncellendi. Alkol ve sigaraya gelen ÖTV zammı bira fiyatlarını da büyük oranda etkiledi. Peki yüzde 19,49'luk ÖTV zammından sonra güncel bira fiyatları ne kadar oldu? İşte Efes, Tuborg, Carlsberg, Bud, Beck’s, Bremen, Amsterdam, Corona, Guinness 2024 bira fiyatları...

Bira fiyatları 2024, gelen yüzde 19,49'luk ÖTV zammı sonrasında şişe başına 15 liralık bir artış yaşadı. Şirketlerin ÖTV zammının yanı sıra kendi karlarını da koyup yeni fiyatları yansıtması bekleniyor. Sadece ÖTV zammı sonrası bile şişe başına 15 lira attı. GİB'in güncelleme duyurusu sonrasında Efes, Tuborg, Carlsberg, Bud, Beck’s, Bremen, Amsterdam, Corona, Guinness bira fiyatları 2024 ne kadar oldu? İşte zamlı güncel bira fiyatları..

TRT 1 yayın sorunu nasıl çözülür? Milli maç izleme yerleri nerede? Tarihte bugün: 7 Temmuz "Deprem biterse, hepimiz biteriz!" Emekliye ek ödeme mi geliyor, kimin aylığı ne kadar artacak? Gayri safi yurt içi hasıla (GSYİH) nedir? GSYİH nasıl hesaplanır?