Bilişimin en iyileri belli oldu

Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması Bilişim 500’ün sonuçları açıklandı. 12’si Plus, 8’i Türkiye Ekonomisine Katkı Özel kategorisi olmak üzere toplamda 84 kategoride ödül verildi.

“Yarının Unicornları Bugün Bilişim 500’de!” mottosuyla bu yıl 22’nci kez gerçekleştirilen Bilişim 500 Araştırması’nın sonuçları açıklandı. Her şirketin kendi kulvarında değerlendirildiği araştırma sonuçlarına göre; “Dağıtıcı”, “Sistem Entegratörü ve İş Ortağı”, “Uluslararası Merkezli Üretici/Üreticinin Temsilcisi”, “Türkiye Merkezli Üretici”, “Bilişim 500 Plus” ve “Türkiye Ekonomisine Katkı” kategorilerinde ödüller verildi.

İflas eden giyim devi tüm mağazalarını kapattı - 'Artık tek bir çıkış noktaları var' Asgari ücret, emekli, memur zammı ne kadar olacak? Erdursun açıkladı Patlıcan kızartırken uygulamalısınız ; Asla kararmayacak + yağ çekmeyecek Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan iki kent için çok kritik deprem uyarısı! Kararan çaydanlıkları ışıl ışıl yapıyor ; Suya 1 yemek kaşığı karıştırmak yetecek Emekli promosyon ödemeleri güncellendi: İşte banka banka güncel rakamlar...