Bayramda yolculuk cep yakıyor: İşte 4 kişilik bir ailenin otobüs maliyeti...

Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarıldı. Tatilde yaklaşık 9 milyon yolcu otobüsle seyahat edecek. Otobüs biletleri şimdiden doldu. Firmaların koyduğu 12 bin ek seferin satışları da hızlı başladı. İstanbul’dan Anadolu’nun yakın bir şehrine 4 kişilik bir ailenin gidiş dönüş otobüs maliyeti 12 bin TL'yi buluyor.

İstanbul’dan Anadolu’nun yakın bir şehrine 4 kişilik bir ailenin gidiş dönüş otobüs maliyeti 12 bin lirayı bulurken aynı güzergâh için uçak bilet ücretleri 40 bin lirayı geçiyor. Beş günlük araç kiralama masrafı ise akaryakıt ile 30 bin liraya çıkıyor.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu