Bayramda izin hesabı: Bayramla çakışan günler izinden düşer mi? Bayram mesaisi nasıl hesaplanır?

Kurban Bayramı dolayısıyla gelecek hafta kamu çalışanlarına 2 gün idari izin verilince çalışanların birçoğu yıllık izinle 9 gün izin planı yaptı. Bazı çalışanlar da yıllık iznini bayram tatili ile birleştirdi. Peki bayram tatili ile birleştirerek yıllık izne çıkanların izin sürelerinden kaç gün düşer? Bayramda çalışanların mesai ücreti nasıl hesaplanacak?

Kurban Bayramı tatili 15 Haziran Cumartesi günü saat 13.00’te başlayacak, 19 Haziran Çarşamba günü sona erecek. Cumhurbaşkanı kararı ile kamu görevlileri perşembe ve cuma günü de idari izinli sayılacak. Nöbet tutmak zorunda olanlar dışındaki memurlar 9 gün tatil yapacak. Okullar bugün tatil olduğu için çalışanların bir kısmı bu haftadan itibaren yıllık izne ayrılacak.

Kış günleri için nefes kesen rotalar ; İstanbul’un yanı başında – Fazla kişi bilmiyor Bu da Meksikalıların kuru fasulyesi: MasterChef chili con carne nasıl yapılır? Yeni Çinli Chery’i tahtından etti ; 500.000 TL kampanya fiyatıyla yeni marka geliyor Liste Bittiğinde Başa Saracaksınız ; İzleyenler Bu 30 Filmin İçinden Çıkamıyor Tarihte bugün: 23 Ekim CarrefourSA karta özel gıda ve temizlik ürünlerinde yeni indirimler (CARREFOURSA KART İNDİRİMLERİ)