Barınma krizi büyüyor... Kiralar yükseldi, evler yurda döndü

Hızla yükselen kiraların etkisiyle paylaşımlı odalara talep arttı. Bu yolla daha çok gelir elde etmeyi hedefleyen kimi ev sahipleri artık aile değil, bekar kiracı peşinde. Ranza doldurulan odalara 10 kişiye kadar kiracı kabul edilirken, ilanlara eklenen fotoğraflar evlerin yurda dönüştüğünü gösteriyor. Üstelik sadece öğrenciler değil, tek yaşayanlar da barınma ihtiyacını böyle karşılıyor. Uzmanlara göre vergi ve güvenlik sorunu oluşturan bu tip kiralamalar için düzenlemeye ihtiyaç var.

Hızla artan kiralar nedeniyle barınma sorunu büyümeye devam ediyor. Tek başına kira ödeyemeyecek durumda olanlar geçmişte ortak ev kiralarken artık odalar da paylaşılıyor. 

43 yıllık uzman ölçtü: En az yakıt harcayan 10 otomobil markası ve modeli belli oldu Narin Güran cinayetini böyle manipüle ettiler: Yangın çıktı, elektrikler kesildi Uzmanlara göre birkaç sene içerisinde kaybolacak 7 meslek ŞOK market 18 Eylül 2024 çarşamba aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Türkiye'deki tüm iller tek tek açıklandı! İşte il il erkek ve kız bebeklere en çok verilen isimler 15 soruda Narin cinayeti! Böyle planlamış, böyle gizlemiş ve böyle katletmişler