Her 10 kişiden 7'si alışveriş platformlarındaki indirimli fiyatlara inanmıyor

Ticaret Bakanlığının araştırmasına göre, her 10 kişiden 7’si alışveriş platformlarındaki indirimli fiyatların gerçeği yansıtmadığını düşünürken, her 10 kişiden 4’ü de bu platformlarda yanıltıcı indirim oranları ve yanıltıcı fiyatlarla karşılaştığını belirtiyor. Araştırmada, dijital mecralarda kişisel verilerin paylaşılması konusunda her iki tüketiciden birinin endişeli olduğu ortaya çıktı.

Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülen 'Dijital Tüketicinin Korunması Projesi/Faz I: Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Projesi’nde Dijital Mecralarda Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Araştırma Raporu’nun tamamlanmasıyla birlikte ilk aşama geçildi.

İstanbullu emekliler arkasına bile bakmadan göç ediyorlar! İşte emeklilerin gözdesi 5 şehir Kasım ayında cepleri para dolacak 6 burç ; Beklemedikleri yerden toplu para geliyor Türkiye'nin en iyi 20 üniversitesi açıklandı: İşte zirvedeki okul... Artık telefona muhtaç kalmayacaksınız! WhatsApp yıllar sonra çok istenilen özellik geldi Havalı göründüğü için büyülüyor ; Ama bu hesabı yapmayanlar duyunca almaktan vazgeçiyor Prof. Dr. Şükrü Ersoy uyardı: Yıkıcı deprem üretebilecek faylar var