Avrupa'nın yıllık ortalama maaşları hesaplandı! İşte Türkiye’nin sıralaması

Eğitim, meslek, yaşadığınız ülke ve yetenekleriniz maaşları ve kazançları tümüyle etkiliyor. Peki çoğu kişinin gitmek için yanıp tutuştuğu Avrupa’da maaşlar ve kazançlar nasıl? İşte ülke ülke Avrupa’nın yıllık ortalama maaşları…

İyi bir eğitim, iyi bir meslek, çalıştığınız sektör, yaşadığınız yer ve kişisel beceriler kazançları tümüyle etkiliyor. İyi bir maaş ise temel ihtiyaçları rahatça karşılayabildiğiniz, seyahat ve sosyal yaşam gibi kişisel ihtiyaçların karşılanabildiği ve tasarruf amaçlı para biriktirebildiğiniz kazancı ifade ediyor. Avrupa maaş ve yıllık kazanç düşünüldüğünde dünya ortalamasında yüksek gelir açısından öne çıkıyor. Özellikle ücret şeffaflığı konusunda öne çıkan politikaları AB’de cinsiyet ücret farkını en aza indirmiş durumda.

Domates ve salatalığı birlikte tüketenlerin dikkatine... Çoğu kişi bu zararından habersiz Özel sektör ve kamu maaşları arasında makas açıldı! İşte en yüksek devlet memuru maaşları Tek tek incelendi en iyi sedan otomobiller seçildi! İşte en iyi 15 sedan otomobil Avrupa'nın yıllık ortalama maaşları hesaplandı! İşte Türkiye’nin sıralaması İşe en çok alım yapan meslekler şaşırttı! İşveren resmen sıraya giriyor Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler?