Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? İlk tahminler gelmeye başladı: İşte masadaki rakamlar

Ocak 2025'te asgari ücrete yapılacak zam oranı merak ediliyor. Son olarak Almanya'nın dev bankasıdan asgari ücret için tahmin geldi. Peki yıl sonu enflasyon beklentileri neler? Yeni asgari ücret için hangi zam oranları konuşuluyor? Ocaktaki asgari ücret zammı son yüksek zam oranı mı olacak? İşte detaylar...

Yıl sonuna yaklaşılmasıyla birlikte milyonlarca çalışanın gözü kulağı asgari ücrete yapılacak zam oranına çevrildi. Önceki dönemlerde yüksek enflasyondan dolayı asgari ücrete ara zam yapılırken, 2024’te tek zam yapılmasına yönelik karar alınmıştı.

Köfteci Yusuf kimin? Domuz eti iddiası avukatı harekete geçirdi! Köfteci Yusuf kime ait? Zeytinyağı ile karıştırıp tüketenler hastane yolunu unutuyor ; Osman Müftüoğlu da öneriyor Oto galericiden 1 milyon TL’lik otomobil tavsiyesi ; Premiumlar ve masrafsızlar aynı listede Satışları altüst eden otomatik vitesli otomobiller açıklandı ; Bu 10 model peynir ekmek gibi satıyor A101 market 10-16 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Marmara Depremi ne zaman olacak? Prof. Dr. Naci Görür tarih verdi!